Δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις των μαθημάτων της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής

1. Καλούνται οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις των παρακάτω μαθημάτων της Μαιευτικής-Γυναικολογικής Κλινικής και έχουν δηλώσει τα μαθήματα στο σύστημα Κρόνος να συμπληρώσουν, μέχρι τη Δευτέρα 10/6/2019, τη φόρμα συμμετοχής στις εξετάσεις προκειμένου αυτές να οργανωθούν καλύτερα.

Μαθήματα
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΑ
ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΓΚΟΛΟΓΙΑ
ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ
Φόρμα δήλωσης: https://forms.gle/xY7BjZBLfYXTM4ah6

2. Καλούνται οι φοιτητές της τελευταίας ομάδας της Μαιευτικής-Γυναικολογίας που δεν εξετάστηκαν προφορικά στο τέλος Μαΐου λόγω συμμετοχής τους σε κλινική άσκηση Γενικής Ιατρικής εκτός Ιωαννίνων να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις της 12ης Ιουνίου (ώρα 10.00, Γυναικολογική Κλινική) στο email της Γραμματείας της Κλινικής: ob.gyn@uoi.gr

 


3. Καλούνται οι φοιτητές  που δεν εξετάστηκαν φέτος, για αντικειμενικούς λόγους, ούτε γραπτά ούτε προφορικά στο μάθημα της Μαιευτικής-Γυναικολογίας να το δηλώσουν στην παρακάτω φόρμα έως τη Δευτέρα 10/6/2019.
Καλούνται επίσης οι φοιτητές που εξετάστηκαν επιτυχώς στα γραπτά αλλά δε συμμετείχαν στα προφορικά να συμπληρώσουν την ίδια φόρμα και να σημειώσουν στη θέση της παρατήρησης “Χρωστώ μόνο προφορικά”
Φόρμα δήλωσης: https://forms.gle/x1HEs6pUC5nYck34A

Επικαιροποίηση αυτής της ανακοίνωσης, με ημερομηνίες εξετάσεων ή άλλα στοιχεία, θα γίνεται στην ιστοσελίδα της Κλινικής: obgyn.med.uoi.gr


Από τη Γραμματεία της Κλινικής